08 de maig del 2024
El Juvenil de CE Altafulla obté un triomf de prestigi davant el CFB Marc Bartra i acaba el curs com a quart classificat (1-2)
El Cadet ‘A’ estrena la corona de campió amb un triomf davant el Catllar i l’Infantil ‘B’ acaba la lliga amb una derrota davant la Riera ‘B’
El Juvenil del CE Altafulla ha clos la temporada 2023-24 amb una darrera victòria de mèrit davant el segon classificat, el CFB Marc Bartra, que li ha permès certificar la quarta posició amb un total de 39 punts. Els groc-i-negre s’han imposat per 1-2 a un equip, que fins fa algunes jornades encara li discutia el lideratge i l’ascens a la UD Torredembarra.

Després d’una primera part sense gols, els altafullencs s’han avançat per mitjà de Samir El Bouziani (66’) superada l’hora de joc. Els locals, però, han empatat amb el gol de Roger Ferret (86’) quan quedaven pocs minuts per al final. I quan semblava que el partit acabaria en taules, Eduard Bou ha marcat en el temps afegit per decantar la balança a favor dels visitants.

La irregularitat en algunes fases del curs, i les ensopegades contra els equips punters, han sigut un impediment perquè el Juvenil lluités pel títol o per estar en el podi. Amb tot, ha fet un bon final de curs, sumant els darrers 15 punts en joc, i acaba amb un balanç de 12 victòries, 3 empats i 7 derrotes.

CARA I CREU PELS CADETS

El Cadet ‘A’ ha estrenat la corona de campió amb una victòria en el derbi davant el CE El Catllar per 5-1. Després d’un primer temps igualat, que s’ha resolt amb un 2-1 provisional amb els gols de Nil Cervelló, de penal, i de Marcel Aznar per als locals, i el de Max Martí per als visitants, Marc Gonzálezh a decidit el partit amb una dobleta en el segon acte. I en el darrer minut, Arnau Mateu ha posat la rúbrica.

L’equip de Mohamed Amhadar i Michel Andrés Tea suma 70 punts al capdamunt de la classificació. El diumenge, a les 13.15h, visita el segon classificat, l’EFB Calafell ‘C’, en un partit molt llaminer abans de cloure el curs. El dia abans, el Cadet ‘B’ visitarà l’Escola Valls, a les 10.50h.

Els d’Erik Navarro i Sergi Barceló jugaran davant el sisè classificat després de caure contra el segon, el Base l’Arboç, per 1-6. Iker Flores, amb un gol en pròpia porteria, va fer l’1-2 provisional per als altafullencs, que ràpidament es van quedar sense opcions. Ocupen l’11a plaça amb 21 punts.

EMPAT ESTÈRIL DE L’INFANTIL ‘A’

L’Infantil ‘A’ ha perdut una bona oportunitat per guanyar en la visita al penúltim classificat, el Base l’Arboç, en què no ha pogut passar de l’empat, sense gols. Els de Dani García es mantenen tretzens amb 13 punts, i aquest diumenge, a les 13h, reben el tercer, l’Escola Valls.

Per la seva part, l’Infantil ‘B’ ha clos la temporada amb una derrota en el derbi contra el CF La Riera ‘B’ per 1-10. Tomás Ottulich ha sigut l’únic golejador dels groc-i-negre, fent el darrer gol del partit. Els de José Maria del Pozo i Joan Nogués acaben com el fanalet vermell del Grup 21 amb 7 punts.