23 de gener del 2024
El Futsal Torredembarra suma un empat estèril davant el Balaguer (4-4)
Els de Jeroni Rañé es queden a uns segons d’aconseguir la primera victòria de la temporada després d’encaixar un gol en els darrers segons
El Futsal Torredembarra ha sumat un empat estèril a la pista de l’EFS Balaguer Comtat d’Urgell amb un resultat de 4-4 en el marc de la J13 del Grup 2 de la Tercera Divisió Nacional. És la segona vegada que puntua aquesta temporada, sí, però la sensació és que ha perdut una bona oportunitat per estrenar el caseller de victòries. No debades, jugava contra el penúltim classificat.

De fet, és una lectura literal i que obeeix al guió del partit. I és que els del Baix Gaià havien arribat a l’últim minut amb un 3-4 gràcies a la dobleta de Younes Yarrouti en el 36’ i el 39’. Malauradament, en el darrer minut han encaixat l’empat definitiu, obra d’Otman Rabah, que els ha privat d’assaborir el primer triomf del curs.

Yarrouti ha sigut la figura del partit amb quatre gols, i s’intueix com una de les esperances més fermes per creure en el miracle de la salvació. El primer i el segon gol que ha marcat han servit per igualar l’1-0 i el 2-1 que havien aconseguit els locals. Mentre que Arnau Almela ha estat l’encarregat d’establir el 3-3 provisional a manca de 10 minuts per arribar al final.

La Torre continua última, ja amb 2 punts en el caseller, i es queda a 12 unitats de la salvació. El diumenge, a les 20h, rebrà la Barca Monistrol FS, que es troba en la sisena posició. Un duel de màxima exigència, i en el qual han d’intentar constatar les bones sensacions obtingudes a terres lleidatanes.