Esports
Foto: Ariel Vinzent (Instagram)
09 de juliol del 2024
El futbolista Eliott Mounoud es classifica amb Suïssa per a la Superfinal de l’EBSL
El combinat helvètic ha clos la primera etapa de la competició continental amb una derrota en la final davant Itàlia (3-2)
El futbolista Eliott Mounoud ha assolit amb la Selecció de Suïssa la segona posició en la primera etapa de l’European Beach Soccer League (EBSL) disputada a Tirrenia (Itàlia) entre el 3 i el 7 de juliol. D’aquesta manera, el torrenc i els seus companys han obtingut el bitllet per disputar la Superfinal de la competició, que tindrà lloc a mitjan setembre.

Els suïssos han fet una primera etapa pràcticament excel·lent, en què només han cedit contra els amfitrions en la gran final amb un ajustat 3-2. Cal recordar, que els italians són els actuals campions, i sens dubte, també són favorits per revalidar el títol.

Prèviament, el combinat helvètic havia superat la fase de grups amb les tres victòries contra Romania (9-3), França (3-4) i Lituània (1-6). Mentre que en les semifinals –hi accedien el primer i el segon classificat dels dos grups- havia superat a Dinamarca (3-4).

La segona etapa per als equips de la Divisió A es disputarà a Chisinau (Moldàvia) entre el 26 i el 28 de juliol. La tercera serà a Nazaré (Portugal) del 30 d’agost a l’1 de setembre, la Superfinal es disputarà a Alghero (Itàlia) del 10 al 15 del mateix mes.
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla