08 d'abril del 2019
El Femení replet de baixes planta cara l’Icomar (6-2)
Les groc-i-negre aguanten amb la porteria a zero fins a l’equador de la primera part i milloren el resultat del partit al Joan Pijuan
Les abelles han sortit golejades del camp de l’Icomar, un dels millors equips de la categoria i clar aspirant al títol de lliga, en un partit condicionat per les moltes baixes que les han obligat a disputar els 80 minuts sense cap canvi a la banqueta.

L’escenari, el rival i la manca d’efectius feien presagiar que l’equip de Chus Martin i Marc Pérez no passaria una tarda molt agradable al barri de Ponent. Doncs res més lluny de la realitat. Tot i el marcador final de 6 a 2, les set jugadores que s’han vestit de curt han donat la cara i han aconseguit un millor resultat que el de la primera volta (1-7).

Cal remarcar que les altafullenques, que acostumen a encaixar el primer gol en els compassos inicials, han aguantat amb la porteria a zero fins a l’equador de la primera part. Malauradament, al gol d’Anna Elías en el 18’ l’han seguit el de Noelia Pastor i Sara Navarro en el 19’ i 20’, respectivament.

Ja en la segona part, Pastor ha fet el quart gol. Poc després, Elsa Gutiérrez ha aturat un penal per evitar el cinquè i reforçar els ànims d'un equip afectat pel gran esforç físic que estava realitzant. Fruit d'això, Laia Gutiérrez ha trobat el premi que mereixia marcant el primer gol en el 53'. Tot i que Pastor i Estefania Bernat han ampliat la diferència en el marcador, la salomonenca Xènia Peris ha pogut veure porteria en l’últim minut per mitjà d’una pena màxima.

Chus Martin, entrenador del Sènior Femení, ha destacat que les jugadores han fet un partit molt físic per l’absència de recursos a la banqueta i que han lluitat fins al final. La lluita de l’equip, però, ha passat factura a l’equador de cada part i l’Icomar ho ha aprofitat per decantar la balança a favor seu.

La derrota deixa les coses com estaven, amb les abelles ocupant la 10a posició amb 13 punts. El següent repte és la visita del Reus Deportiu, segon classificat i candidat al títol de lliga.