Esports
Foto: FEEC
26 d'octubre del 2023
El creixellenc Pedro Vivancos guia la Selecció Catalana de Marxa Aquàtica al subcampionat dels Aqua Walking Games
El combinat català ha quedat per darrere de França i per davant d’altres seleccions potents com la italiana, i ha obtingut un total de 8 medalles
La Selecció Catalana de Marxa Aquàtica dirigida pel creixellenc Pedro Vivancos ‘Kepa’ ha participat en el 2n Campionat d’Europa de Marxa Aquàtica celebrat a Mandelieu (La Napouile) entre el 13 i 15 d’octubre en el marc dels Aqua Walking Games. El combinat català ha estat un dels grans protagonistes amb la segona posició de la general, per darrere de França, i vuit medalles.

En una entrevista al BG Esports, Vivancos ha destacat el treball i el compromís dels atletes que s’ha endut a la cita, i el nivell que han demostrat en un torneig amb equips molt potents com el francès, l’italià, l’algerià o el tunisià.

El seleccionador català ha assegurat que en el darrer any, els atletes nacionals han elevat la qualitat i han millorat la tècnica, i això en general els ha permès fer unes marques que eren impensables. També reconeix les dificultats que ha tingut per elaborar la convocatòria, atès el gran nivell que hi ha.

La pluja de medalles per la Selecció Catalana ha començat amb la tercera posició de Samuel Hoss (Club Excta. Salouenc) als 200 masculins. David Martí (CE Salouenc) i Walia Caler (CE Arítjol) han assolit la segona i la tercera amb el bronze i la plata en els 50 masculins i els 200 femenins, respectivament.

La primera medalla d’or ha arribat gràcies al binomi, que ja ressona amb força a les competicions catalanes i que formen José Antonio Sánchez (Ass. Excta. Catalunya de Reus) i Josep Maria Silvestre (CE. Arítjol). Els dos s’han imposat en els 800 metres, superant la parella amfitriona.

El binomi integrat per les germanes Anna i Berta Montaner (CE Arítjol) també ha pujat al podi amb una medalla de plata en els binomis femenins de 800 metres, mentre que Aleix Solé (CE Arítjol) ha col·locat la selecció definitivament en la segona posició del podi general de l’europeu gràcies a una medalla de plata a la dura cursa d’Aqua Beach Trail.
Pedro Vivancos, entrenador de la Selecció Catalana de Marxa Aquàtica
Pedro Vivancos, entrenador de la Selecció Catalana de Marxa Aquàtica
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla