Esports
Foto: CM Altafulla
02 de novembre del 2023
El CM Altafulla organitza aquest dissabte i diumenge una nova edició de la regata ‘Les Bruixes’
L’entitat espera una seixantena de regatistes, i com a novetat introdueix un circuit alternatiu per a la classe d’IQFoil
El Club Marítim Altafulla organitza aquest dissabte i diumenge una nova edició de la regata de windsurf ‘Les Bruixes’ per a les classes de Techno 293, Raceboard, Open Foil, Windsurfer i Iniciació. Es tracta d’una proposta tradicional, que enguany s’inclou en el programa d’actes de la Festa Major per la commemoració del 50è aniversari de l’entitat. Així ho ha explicat el director tècnic, Marc Collado, qui també ha dit que esperen la participació de 60 regatistes.

Una de les classes que tindrà “molta presència” en la present edició és la de l’IQFoil, una modalitat que està a l’alça a escala global. Per aquest motiu, i per fomentar la participació dels regatistes que el practiquen, l’organització ha incorporat un circuit alternatiu a l’habitual. Com ha dit Collado, les condicions de vent marcaran quin dels dos recorreguts farà aquesta classe.

Les inscripcions encara són obertes i es poden materialitzar en el següent enllaç: https://clubmaritimaltafulla.com/producto/inscripcio-regata-n2-windsurf-les-bruixes/. El cost de la inscripció és de 35 euros. Per a més informació cal trucar al 977 65 02 63 o enviar un correu a l’adreça electrònica cma@cmaltafulla.com.
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla