Esports
Foto: CM Altafulla
26 d'octubre del 2023
El CM Altafulla inicia aquest diumenge el calendari dels trofeus socials de la nova temporada
Enguany, cada regata comptarà amb la direcció d’un regatista de la flota. A banda, s’impulsa un sistema de tutories entre els veterans i els novells
El Club Marítim Altafulla ha deixat enrere l’estiu, i amb ell l’època de més activitat de l’any, i ha iniciat la temporada 2023-24 amb els nous calendaris en què es tenen en compte les competicions i les activitats. Dins d’aquest darrer àmbit, l’entitat ha dut a terme les primeres accions de cara al nou curs. Una d’elles és el canvi de format dels trofeus socials, en què els regatistes seran els protagonistes absoluts.

Fins ara hi havia quatre regates, una per cada estació de l’any, com explica el director tècnic del CM Altafulla, Marc Collado, en declaracions al BG Esports. Doncs bé, a partir d’ara cada trofeu estarà patrocinat per un regatista de la flota i la seva embarcació. Per exemple, el primer, que començà aquest diumenge 29 d’octubre, és el Trofeu Brau de Roman Forns.

El primer trofeu s’allargarà fins al 23 de desembre, i comptarà amb diverses proves que se succeiran en les següents setmanes. Després serà el torn de Jordi Dalmau amb el Trofeu Maginet, i el d’Edu Serres amb el Trofeu Pink Panter. L’entitat espera que el canvi de format cohesioni encara més la flota, i sobretot, que s'hi sumin més regatistes als 10-15 habituals.

TUTORIES DELS VETERANS ALS NOVELLS

L’altra acció que impulsa el club en aquest inici de temporada és la creació d’un sistema de tutories en què els veterans formen als regatistes més novells. Com ha explicat Collado, funciona com una borsa de treball, en què els inscrits són designats a un navegant.

En aquestes tutories s’ofereixen classes i formacions destinades “a introduir a la gent nova en el món de les regates”, ha sentenciat el director tècnic del CM Altafulla.
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla