Esports
Foto: CM Altafulla
09 de febrer del 2023
El CM Altafulla acollirà el Campionat de Catalunya de Windsurf a mitjans i finals de març
La competició comptarà amb un centenar de regatistes, que competiran per ser campions en Techno, Raceboard, Windsurfer i IQFoil
El Club Marítim Altafulla fa mesos que treballa en la commemoració del 50è aniversari d’aquest 2023. Ho celebrarà durant tot l’any amb diverses activitats i propostes, i també amb l’organització d’algunes competicions importants. En els darrers dies ha donat a conèixer la primera d’aquestes, el Campionat de Catalunya de Windsurf, que se celebrarà el 18 i 19, i el 25 i 26 de març.

L’esdeveniment acollirà un centenar de regatistes dels millors clubs del país. Comptarà amb cinc classes: Techno, Raceboard, Windsurfer, IQFoil, i Iniciació. El director tècnic, Marc Collado, ha fet palès la il·lusió de l’entitat per exercir d’amfitrió, i de brindar a la seva flota l’oportunitat de competir a casa.

Per tant, en cada categoria els regatistes lluitaran per ser els nous campions o campiones nacionals. Entre ells, els de la nombrosa flota del CM Altafulla, que és “una de les prioritats de l’entitat”, com ha dit Collado, que ha destacat la projecció d’Alèxia Durán, que ha estat seleccionada per representar a la Selecció de Catalunya.

El Campionat de Catalunya de Windsurf és una de les diverses competicions que organitzarà el CM Altafulla enguany per celebrar els 50 anys de la seva fundació com es mereixen.
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla