Esports
Foto: Club Pentatló Torredembarra
25 de maig del 2023
El Club Pentatló Torredembarra suma dos bronzes en el Campionat d’Espanya de Pentatló Modern
Cristian Galofré i Paula Laguna pugen al tercer esgraó del podi en Sub15 i Sub13, i Adrián Cimporeu i Iman Cherifi rebaixen marques
El Club Pentatló Torredembarra ha participat en el Campionat d’Espanya de Pentatló Modern celebrat a Tordesillas (Valladolid) de la mà dels atletes Paula Laguna, Adrián Cimporeu, Iman Cherifi i Cristian Galofré. L’entitat fa una valoració positiva “d’un cap de setmana de bons resultats, bones sensacions i experiències, que els ajuden a proposar-se nous reptes”, com ha dit la responsable, Rosa Serelde.

No debades, Galofré i Laguna han aconseguit la medalla de bronze en les categories Sub15 i Sub13, respectivament. En la primera d’aquestes dues també hi ha participat Cimporeu, que ha fet sisè. Mentre que Cherifi ha competit en la categoria Sub17, fent vuitena.

Els quatre atletes han completat les tres proves clàssiques, natació, làser i cursa, mentre que Cherifi també ha fet la d’esgrima. Com ha explicat Serelde, era la segona vegada que ho feia en competició, i tot i els nervis inicials, ha estat capaç de fer una bona actuació.

El Club Pentatló Torredembarra es prepara ara per participar en el Campionat de Catalunya de Biatlé i Triatlé de la mà de sis atletes, que buscaran un bitllet per al Campionat d’Espanya. La cita estatal tindrà lloc al Santander el 17 i 18 de juny.
Rosa Serelde, responsable del Club Pentatló Torredembarra
Rosa Serelde, responsable del Club Pentatló Torredembarra
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es