Esports
Foto: Club Patinatge Torredembarra
05 de juny del 2023
El Club Patinatge Torredembarra triomfa al seu Campionat d’Espanya de Parelles de Dansa i Artístic amb dos ors
Els tàndems Ot Font – Lídia Alomà i Joan Jardí – Laura Pachón s’han proclamat campions en la categoria Junior i Juvenil, respectivament
El Club Patinatge Torredembarra ha triomfat en el Campionat d’Espanya de Parelles de Dansa i Artístic, que ha acollit entre dijous i dissabte al Pavelló Sant Jordi. L’entitat del Baix Gaià ha aconseguit l’or en les categories Junior i Juvenil, de la mà d’Ot Font i Lídia Alomà, i de Joan Jardí i Laura Pachón, respectivament.

Font i Alomà, que compleixen el segon any treballant junts, han demostrat la bona química que tenen amb una actuació brillant, que els jutges han reconegut amb una puntuació total de 131,69 punts. En declaracions al Baix Gaià Esports, Font ho ha ratificat mentre que Alomà ha dit que “ha sigut una experiència inoblidable i un orgull”, ja que han millorat el subcampionat del 2022.

Per la seva part, Jardí i Pachón també han demostrat que s’entenen de meravella, malgrat que és el primer any que treballen per parelles. Ho van demostrar en el Campionat de Catalunya, i ho han ratificat en una cita estatal en què la dificultat és major amb un total de 84.61 punts.

El Campionat d’Espanya de Parelles de Dansa i Artístic ha comptat amb 69 patinadors i patinadores de 31 clubs diferents, que han aterrat de 12 comunitats autònomes. En paral·lel també s’ha disputat el Campionat d’Espanya de Patinatge en Línia, sense cap representant local.
Ot Font, patinador del Club Patinatge Torredembarra
Lídia Alomà, patinadora del Club Patinatge Torredembarra
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla