Esports
Foto: FCP
26 d'octubre del 2023
El Club Patinatge Torredembarra, present en el VI Catalunya Stars
Els júniors Ot Font i Lídia Alomà i les sèniors Elena Fortuny i Ariadna Gironès han format part de la festa que clou la temporada
El Club Patinatge Torredembarra ha sigut partícip, un any més, de la gran festa del patinatge artístic al país, el Catalunya Stars, que enguany ha arribat a la sisena edició. L’entitat ha desplaçat al Pavelló de Fontajau de Girona alguns dels seus millors patinadors i patinadores: Ot Font, Lídia Alomà, Ariadna Gironès i Elena Fortuny, que ha posat punt final a la seva carrera.

L’entrenadora del CP Torredembarra, Haidee Morlà, ha explicat en declaracions al BG Esports, que “el simple fet que et convidin a participar” en aquest esdeveniment és un motiu d’orgull, tant per al club com per al municipi.

La competició ha acollit gairebé una cinquantena dels millors patinadors i patinadores del país. Els participants es divideixen en tres equips, groc, blau i vermell. Morlà ha destacat el nivell de les actuacions, que s’ha reflectit “en unes puntuacions altíssimes”. I fora de la pista, ressalta els premis econòmics que els entreguen, i que suposa una “ajuda important”.

La victòria en aquesta sisena edició ha sigut per l’equip vermell que ha capitanejat Pau Garcia amb 386,9 punts. Gironès, Font i Alomà han quedat segons amb l’equip blau liderat per Carla Escrichs amb 386,4 punts, mentre que Fortuny, i també Font, han fet tercers amb l’equip groc encapçalat per Llorenç Álvarez amb 386,3 punts. Resultats ajustats, doncs, en una competició en què, realment, la classificació queda en un segon pla.
Haidee Morlà, entrenadora del CP Torredembarra
Haidee Morlà, entrenadora del CP Torredembarra
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla