Esports
Foto: Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra
13 de juliol del 2015
El Club BikeTrial Costa Daurada de Torredembarra ja prepara el seu Campus d’Estiu 2015
Dóna el tret de sortida el 27 de juliol, i es prolongarà fins el proper 8 d’agost
El Club BikeTrial Costa Daurada de Torredembarra està vivint un dels estius més complerts dels darrers anys. Després d’acollir el Campionat d’Espanya fa tan sols unes setmanes, des de l’entitat ja pensen en les properes activitats.

El 27 de juliol comença el Campus d’Estiu 2015, i es prolongarà fins el proper 8 d’agost. Tindrà lloc al BikePark del municipi torrenc i s’ofereixen diverses alternatives. La primera de les opcions consisteix a iniciar-se en aquest món i perfeccionar les tècniques del Trial, el Dirt Jump, el BTT i complementar-ho amb jocs i excursions, classes de tallers i mecànica, hores al kàrting, i activitats estiuenques com ara piscina o platja, tota una proposta àmplia, plural i variada per a fer del campus una solució per aquestes setmanes.

La segona opció, per la seva banda, correspon al perfeccionament intensiu del Trial per als més iniciats a la disciplina que vulguin millorar el seu nivell. L’horari és de dos quarts de 9 del matí a dos quarts de 2 del migdia, tot i que es permet un marge de mitja hora abans o després per tal de facilitar els horaris a pares i fills. A més, des de l’organització deixen bicicletes si els participants no en tenen, tot i que també està permès que els alumnes portin la seva mountain bike per iniciar-se amb major comoditat.

El preu setmanal és de 120€ a la setmana, i s’ofereixen dos. El preu de les dues és de 200€. A més, una altra alternativa és d’un temps de tres dies i un preu de 90€. El Bike Trial a Torredembarra deixa de banda les grans competicions per dedicar-se plenament en una altra de les seves prioritats, que és la formació dels futurs representants d’aquest esport.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla