Esports
Foto: CEVOL Torredembarra (Arxiu)
27 d'octubre del 2023
El CEVOL Torredembarra reprèn la competició amb la visita a l’Albacete
El primer equip femení afronta un duel directe a la pista del CV Monjos amb la missió d’ampliar la diferència de punts amb les locals
El CEVOL Torredembarra torna a jugar a domicili, i aquest dissabte s’ha de desplaçar fins a Castella i la Manxa per jugar contra l’Asociación Deportiva Voleibol Albacete (16.30h). Els torrencs, que vénen de descansar el cap de setmana perquè havien avançat el duel contra la Universitat Granada (3-2), s’enfronten a l’avant-penúltim classificat.

Els manxecs només han sumat dos punts en els tres partits disputats, i per tant, persegueixen la primera victòria del curs. El tècnic de la Torre, Iñaki Bescós, ha reconegut que no han pogut preparar el partit tan bé com els hauria agradat, i que les absències dels dos col·locadors habituals farà que debuti un jugador de l’equip cadet.

EL FEMENÍ AFRONTA UN DUEL DIRECTE

El primer equip femení del CEVOL visita al CV Monjos aquest diumenge, a les 12.45h, en un partit entre el tercer i el quart classificat, respectivament. Per tant, és un duel important perquè les torrenques intentin ampliar distàncies amb les de l’Alt Penedès en l’objectiu d’entrar a la fase d’ascens a la 1a Nacional Femenina. Així ho ha dit l’entrenador Òscar Aliseda en declaracions al BG Esports.
Iñaki Bescós, entrenador del Torredembarra
Òscar Aliseda, entrenador del Torredembarra
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla