22 de gener del 2024
El CEVOL Torredembarra guanya al CV Paterna per la via ràpida (3-0)
Els torrencs inicien la segona volta amb una victòria molt treballada en un partit més complicat d'allò que convida a pensar el marcador
El CEVOL Torredembarra continua en bona forma, i així ho ha demostrat amb la victòria a la pista del CV Paterna Liceo Leonés amb un resultat incontestable de 0-3. Partia com a favorit, però calia demostrar-ho sobre la pista, com finalment ha fet en el marc de la J12 del Grup C de la Primera Masculina, la primera de la segona volta.

L’entrenador de la Torre, Iñaki Bescós, ha ressaltat la importància de la victòria en un partit “que en cap cas ha resultat fàcil”, tot i la diferència classificatòria entre els uns i els altres. Destaca, sobretot, la bona gestió dels jugadors en les diferents situacions que hi ha hagut.

Els torrencs sembla que ja han solucionat els problemes que tenien en el primer set, i així ho han constatat, com en els darrers compromisos. El 21-25 de partida els ha donat tranquil·litat per afrontar un segon set, que han resolt amb autoritat, amb un 15-25. Els locals han intentat forçar el quart set, però els del Baix Gaià han sabut resoldre el partit amb un 21-25.

El Torredembarra es manté tercer amb 29 punts, a un del segon classificat i del líder, la Universidad de Granada, a la qual rep el diumenge vinent, a partir de les 12h. El dia abans, però, haurà de fer front a la visita del sisè classificat, el CVP Cartagena, repetint el que va passar en la primera volta.