22 de gener del 2024
El CE Altafulla pateix, però celebra davant el Sant Jaume (3-4)
Pluja de gols al Palau i Rabassó amb el major encert dels altafullencs amb dobleta d’Eloi Rovira i els gols de Dani Ramón i Aaron Doblado
El CE Altafulla ha celebrat una patida victòria al camp de la JE Sant Jaume aquest dissabte en el marc de la J15 del Grup 17 de Tercera Catalana. Els altafullencs s’han imposat per 3-4 gràcies a l’encert en els últims 20 minuts en què els dos equips s’han colpejat per partida doble, fent bo l’avantatge obtingut en el primer acte.

Els groc-i-negre s’han avançat aviat amb el gol de Dani Ramón (9’). Els locals han restaurat les taules superada la mitja hora de joc gràcies a Ian Robles (32’), però Eloi Rovira (41’) ha establert l’1-2 tot just abans d’arribar al descans. Precisament, el poblenc (71’) ha doblat l’avantatge quan tot just s’ha entrat en els últims 20 minuts.

La diferència de dos gols ha durat poc, perquè el banyerenc Lucas Mérida (74’) ha retallat distàncies tres minuts després. Precisament, ha sigut el temps que ha trigat Aaron Doblado (77’) per fer el 2-4. Carlos Rodríguez (81’) ha replicat en quatre minuts, i ha obligat a l’Altafulla a defensar la renda d’un gol per sumar la segona victòria del 2023, la sisena en set partits.

L’entrenador Jordi Mercadé ha dit que “la victòria és merescuda” perquè han dominat pràcticament tot el partit, si bé algunes accions aïllades han permès que els locals arribessin al final amb opcions de negar-los la victòria. En aquest sentit, ha realçat l’exercici defensiu de l’equip, i també el debut del cadet Marc González.

El conjunt altafullenc acaba la jornada com a cinquè classificat amb 24 punts, situant-se a sis de la quarta posició i a vuit de la tercera i la segona. El dissabte vinent tindrà l’oportunitat de retallar distàncies amb el darrer integrant del podi, el CD Vallmoll (17h), en el primer partit de la segona volta.