Esports
Foto: CE Altafulla (Jèssica Colomina)
25 d'octubre del 2023
El CE Altafulla ofereix un any més el seu particular túnel del terror
L’entitat celebra la festivitat de Halloween transformant els vestidors de l’Estadi Joan Pijuan en un passatge terrorífic
El CE Altafulla organitzarà el dimarts 31 d’octubre, entre les 18.30h i les 22h, una nova edició del seu particular túnel del terror per celebrar la festa de Halloween. Es tracta d’una iniciativa ja recorrent de l’entitat en aquestes dates per engrescar els seus jugadores i jugadores, i també “a tot aquell que s’hi vulgui sumar” com ha dit el coordinador Dani García.

El muntatge, concretament, el fan els equips de la categoria Infantil amb l’ajuda dels respectius entrenadors. En declaracions a Altafulla Ràdio, García ha explicat que en els seus orígens era una proposta pensada per als components del club. Els veïns i veïnes es van fer ressò, i l’interès ha crescut tant que ja és una activitat ineludible per a la resta del poble.

Igual que l’any passat, a les 17.30h es farà una vista adaptada als minis i els pre-benjamins, i aquells infants que tinguin una edat similar. És una manera perquè gaudeixin de la proposta sense els ensurts que la caracteritzen.

L’aportació per viure l’experiència del túnel del terror del CE Altafulla és de 2 euros. El bar del club, a més, oferirà l’habitual menú de cada any: dit de Freddy Krueger (frankfurt) o carn de ‘Niña del Exorcista’ (hamburguesa) amb patates fregides i refresc per 8 euros.
Dani García, coordinador del futbol base
Dani García, coordinador del futbol base
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla