22 de gener del 2024
El CE Altafulla es retroba amb la victòria davant el Cunit (10-1)
El partit ha estat marcat per les nombroses absències de les visitants, que s’han presentat amb sis efectius, i el debut de quatre cadets
El CE Altafulla s’ha retrobat amb la victòria en el partit d’aquest diumenge davant el CF Cunit, corresponent a la J13 de la Lliga Femení 7 TGN. Les abelles han guanyat per 10-1 en un partit marcat per les nombroses absències de les visitants, que han jugat amb només sis futbolistes, i fins i tot amb cinc quan s’ha lesionat una d’elles.

L’entrenador de l’Altafulla, Joserra Márquez, ha reconegut que la situació del rival ha condicionat el seu joc en la primera part. Igualment, ha elogiat l’actitud del rival, malgrat les circumstàncies que tenia.

L’altre punt a destacar ha sigut el debut de quatre cadets Lucia Márquez, Clàudia Pino, Milena Xicola i Angie Santana. Les tres últimes, a més, han anotat els tres darrers gols del partit en els 20 minuts que restaven per arribar als 80 reglamentaris. Márquez s’ha mostrat content pel debut de totes quatre, i ha dit que això demostra “que el futur del futbol femení al club està assegurat”.

Ja aleshores, les seves companyes havien encarrilat la victòria. Marina Rodríguez (27’) ha fet l’1-0, que Beatriz Garcia (36’) ha igualat poc abans d’arribar al descans. La torrenca (38’) ha respost ràpidament, i Gisela Hurtado (40’) ha ampliat la renda.

Després del pas pels vestidors, Hurtado (43’ i 54’) i Rodríguez (45’) han ampliat la diferència entre tots dos equips, mentre que Alèxia Sumoy (59’) també ha vist porteria. La resta ja és història.

L’Altafulla es manté quart amb 33 punts, quedant-se a un del Constantí, a dos de la Riera, i a quatre de la Floresta. Precisament, aquest diumenge haurà de visitar al líder, a partir de les 19.45h. Nou test per mesurar les opcions de lluitar pel títol.