28 de març del 2024
El CE Altafulla compleix davant el Tàrraco ‘C’ i s’acosta a la segona plaça (2-8)
Les abelles encarrilen el partit en la primera part amb sis gols en 20 minuts i diverses fases de bon joc
El CE Altafulla ha complert els pronòstics i ha vençut aquest dimecres al FC Tàrraco ‘C’ amb un resultat de 2-8 en el partit corresponent a la J20, que s’havia de disputar el diumenge passat i que va quedar ajornat a petició de les groc-i-negre per manca d’efectius.

L’entrenador Joserra Márquez ha reconegut que “ens ha costat marcar el primer gol, però després del 0-1 tot ha anat rodat, amb trams del partit en què hem fet molt bon joc”. Al final, també ha apuntat, “hem pogut comptar amb més jugadores de les que teníem previst”.

Després de 10 minuts, les abelles han derrocat la defensa de les locals amb dos gols seguits de Montse Vendrell (11’), que tornava diverses setmanes després, i la torrenca Gisela Hurtado (13’). Les tarragonines han descomptat per mitjà d’Arlay Joselin Garcia (18’), però Vendrell ha tornat a ampliar l’avantatge amb dos gols entre el 22’ i el 25’.

En només cinc minuts, Champi (28’) i la cadet Sara El Hamdouni (30’) han encarrilat la victòria establint l’1-6 amb el qual s’ha arribat al descans. En la segona part hi ha hagut una treva, que la tarragonina Adriana (60’) ha trencat quan faltaven 20 minuts. Hurtado, finalment, ha tancat el marcador consolidant-se com la segona màxima golejadora de l’equip amb 26 gols.

L’Altafulla es manté quart amb 51 punts, i continua a dos del Constantí, mentre que retalla tres punts a la Riera, que és segona. El diumenge 7 d’abril, a les 20h, visitarà l’Atlètic Bellvei.