29 de gener del 2024
El CE Altafulla cau contra la Floresta i s’allunya del lideratge (6-2)
Les abelles han pagat la fragilitat defensiva del primer temps, i la reacció en el segon ha sigut insuficient
El CE Altafulla ha patit una dura derrota en el duel directe contra el líder, el CD La Floresta. Les abelles han cedit per 6-2, fruit d’una mala primera part, i veuen com la distància amb el lideratge augmenta fins a les set unitats.

Com dèiem, l’equip de Joserra Márquez i Elsa Gutiérrez ha pagat la fragilitat defensiva del primer acte en què ha encaixat un 4-0 pràcticament insalvable. Marina Cañón (6’) i Lluna Gallego (26’, 31’ i 39’) han estat les autores dels quatre gols. Gutiérrez reconeix que les locals han sigut superiors.

Les groc-i-negre han sortit amb una altra predisposició en la segona part. Només començar, Laia Gutiérrez ha fet el 4-1, que els ha donat certes esperances per intentar remuntar. El problema és que han sigut incapaces d’evitar l’intercanvi de cops que s’ha produït. Cañón (50’) ha respost en poc temps, Marina Rodríguez (53’) ha fet el 5-2, i Gallego (70’) ha tancat el marcador.

L’Altafulla acaba la jornada com a quart classificat amb 33 punts, a quatre de la tercera posició. El diumenge, a les 16.30h, rep el CF Icomar en el final de la primera volta.