27 de març del 2023
El CB Altafulla – BBG tanca la primera fase amb una contundent victòria davant el CB Bellvei Sub25 (44-76)
Els altafullencs s’imposen amb claredat després de remuntar en el segon quart, i resten a l’espera del Torre ‘B’ – Calafell per certificar la quarta plaça
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha tancat la primera fase de la lliga al Grup Territorial amb una sòlida victòria a la pista del cuer, el CB Bellvei Sub25, per 44-76. Els altafullencs també tenien la motivació per oferir una millor actuació respecte a la del passat cap de setmana, i ho han demostrat.

L’equip de Pep Oller, això sí, ha hagut de remuntar el 15-11 del primer quart. Els locals també tenien un al·licient important, el d’aconseguir el primer triomf del curs. Tot i això, en el segon quart s’han trobat amb un Altafulla que ha millorat tant en atac com en defensa, i que s’ha imposat per 8-21.

El tercer quart ha tornat a ser més equilibrat, si bé els altafullencs, que han mantingut el bon ritme de joc, han encarrilat la victòria amb un 15-23. En el darrer període només han hagut de defensar la renda, i ho han fet mostrant de nou la superioritat enfront els locals amb un 6-21.

El tècnic altafullenc ha dit que ha sigut un partit còmode tot i el marcador del primer període. També ha fet balanç de la primera fase, i ha reconegut que han sigut un “equip irregular”, capaç de plantar cara i de guanyar als rivals més forts, i de perdre contra els de la zona baixa.

L’Altafulla acaba la penúltima jornada en la quarta posició. En la darrera descansa, i el Torredembarra BC ‘B’ podria superar-lo. No obstant això, juga davant el líder, el CB Calafell. Per tant, una hipotètica derrota deixaria als dos representants del Baix Gaià empatats a 28 unitats, i en aquest escenari els de Pep Oller tenen el basquetaverage a favor.