22 de gener del 2024
El CB Altafulla – BBG s’imposa novament al Torredembarra BC i és líder en solitari (78-71)
Màxima igualtat, igual que en el derbi de la primera volta, amb els de Dani Ponce mostrant-se més encertat en els moments clau
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha tornat a guanyar al Torredembarra BC en el segon derbi de la subcomarca, celebrat aquest dissabte en el marc de la J13 de la Segona Territorial. Igual que en el primer compromís, els altafullencs s’han imposat per un marcador ajustat, que en aquest cas ha estat de 78-71.

L’equip de Dani Ponce ha acabat el primer quart per davant en el marcador amb un 16-14. Els torrencs han capgirat la situació en el segon amb un 14-17, i han arribat al descans amb un 30-31 a favor. La igualtat s’ha mantingut després del descans, amb els locals més encertats.

En el tercer quart s’han tornat a posar per davant amb un parcial de 20-16, una diferència de quatre punts que s’ha repetit en el darrer període amb el 28-24 amb el qual han assegurat la victòria. Roger Montané i David Martí han estat els màxims anotadors de l’equip amb 14 punts, mentre que el visitant Haritz Trepat ha liderat aquesta estadística amb 20.

L’Altafulla es queda líder en solitari amb un rècord de 10 triomfs i 1 derrota, i un total de 21 punts, un més que el Torredembarra i dos més que l’AB Cunit, que ha descansat. El partit de la següent jornada a la pista del CB Àguiles s’ha ajornat al 18 de febrer.