15 d'abril del 2024
El CB Altafulla – BBG assoleix la primera victòria de la fase d’ascens a costa del CB Montblanc (32-31)
Les de David Ruiz havien jugat divendres el segon cara a cara davant el CB Salou en el partit avançat de la J5
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha aconseguit aquest diumenge la primera victòria de la fase d’ascens de la Segona Territorial a costa del CB Montblanc en la J3 amb un resultat ajustadíssim de 32-31. Cal recordar, que només dos dies abans havia jugat davant el CB Salou, partit avançat de la J5 , i que va acabar amb derrota.

En el partit davant les de la capital de la Conca de Barberà, les altafullenques han decantat la balança gràcies als quatre punts de diferència en què s’han imposat en el segon quart (9-5). En el primer havien establert un empat a 10.

Després del descans, les visitants han descomptat tres punts, amb un 6-9 en el tercer set. I en el darrer, un nou empat a 10 punts, que ha permès que les de David Ruiz celebressin el primer triomf de la fase d’ascens. Una de les jugadores, Eloisa Ruiz, ha destacat la “concentració des de primer minut” per reconduir el rumb després d’uns darrers partits difícils.

DERROTA PLANTANT CARA NOVAMENT AL LÍDER

El divendres, com havíem dit, van caure en el segon cara a cara davant el Salou amb un resultat de 35-52. Novament, les altafullenques van competir bé davant el gran favorit per l’ascens, tot i que van pagar el mal rendiment en el primer i el segon període amb un 5-16 i un 10-16, respectivament.
En el segon temps, les locals van reaccionar i es van endur el tercer quart amb un 13-11. Mentre que en el darrer van cedir només per dos punts amb un 7-9.

El dissabte vinent, a les 19.30h, l’Altafulla visita el Reus Deportiu Sub21, que és segon classificat, amb el qual empata a 3 punts, tot i que les de la capital del Baix Camp tenen un partit menys. En qualsevol cas, oportunitat per assaltar la segona posició.