Esports
Foto: Bruno Miró
18 d'abril del 2024
El catllarenc Bruno Miró es queda a prop de puntuar en la segona prova del Mundial de Motocròs d’EMX 125
El pilot del Moto Club Salomó fa 23è i 22è en la primera i la segona mànega, respectivament, en el seu debut en la competició
El pilot Bruno Miró ha participat aquest diumenge 14 d’abril en el MXGP de Trentino, la segona prova del Mundial de Motocròs per a la categoria EMX 125, celebrada a la ciutat italiana d’Arco. El catllarenc ha fet 23è en la primera mànega, i 22è en la segona i última “remuntant posicions després de caure a la sortida”, com ha explicat a través de les xarxes socials.

El pilot del Moto Club Salomó no ha pogut sumar cap punt en el seu caseller amb aquestes dues posicions, i ha acabat 27è de la general de la prova. Les següents curses en el calendari se celebraran el 4 i 5 de maig a Portugal, mentre que l’11 i el 12 de juny Lugo acollirà les dues següents.

FAVORIT EN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA

Miró arribava a la cita a Itàlia després d’imposar-se en la segona prova del Campionat de Catalunya de Motocròs de la categoria MX 125 de 2 Temps a Bellpuig. El catllarenc havia guanyat amb certa autoritat, sumant tots els punts possibles en les dues curses, 25 en cadascuna, per fer un total de 50 al capdavant de la classificació.

La tercera prova de la competició catalana tindrà lloc el 12 de maig al Berguedà. I la següent ja serà la que acollirà el Moto Club Salomó, com és habitual, el mes de juny. Concretament, el diumenge dia 9.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla