Esports
Foto: Bruno Miró
26 d'octubre del 2023
El catllarenc Bruno Miró es proclama campió de Catalunya de Motocròs MX 125 2T
El pilot del Moto Club Salomó ha assegurat el títol amb la segona posició en la penúltima prova celebrada a Almacelles
El pilot Bruno Miró (16 anys) s’ha proclamat campió de Catalunya de Motocròs en la categoria MX 125 de 2 Temps després de fer un tram final de competició pràcticament excel·lent. El catllarenc ha assegurat el títol inclús abans de disputar-se l’última prova a la Pobla de Mafumet el 19 de novembre.

En declaracions al BG Esports, Miró s’ha mostrat molt content per la consecució del campionat, sobretot per l’esforç que hi ha darrere d’un èxit d’aquestes característiques i totes les hores d’entrenament.

Com dèiem, Miró ha segellat la victòria a la general en l’última cursa celebrada a Almacelles a principis d’octubre. Les dues segones posicions que ha aconseguit han estat suficients després d’haver fet segon i primer en l’anterior prova celebrada a Salomó en el mes de juliol, abans de l’aturada per les vacances d’estius. Dos resultats “clau”, assegura.

Aquests resultats li han permès sumar 181 punts, 53 més que el segon classificat, Unai Samper, i 61 més que el tercer en discòrdia, Carlos Prat. Samper opta a una puntuació màxima de 50 punts en la darrera prova a la Pobla de Mafumet, per tant, és matemàticament impossible que iguali o superi al catllarenc.

El pilot del Moto Club Salomó ha anat de menys a més en la competició, tot i que ha pujat al podi en quatre de les cinc proves disputades: a Bellpuig va fer segon, a Almenar va fer quart, i a Olvan va acabar tercer. Després vindria la primera i la segona posició ja esmentades a Salomó i Almacelles.
Bruno Miró, pilot del Moto Club Salomo
Bruno Miró, pilot del Moto Club Salomo
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla