24 de gener del 2023
El Catllar Atlètic s’imposa a l’Ampolla per seguir líder i augmentar la renda amb el 4t classificat (4-1)
La Pobla cau en el duel directe a la pista de l’Inter la Selva i es queda a quatre punts de la promoció (5-3)
El CFS El Catllar Atlètic ha sumat una nova victòria i ja en suma quatre seguides per consolidar el lideratge el Grup 11 de Segona Catalana. Els catllarencs s’han imposat al CFS L’Ampolla per 4-1 amb els gols de Gerard Jové, Víctor Escobar, Xavier Francesc i Albert Mateu.

L’entrador Alfredo Polo ha reconegut que els ha costat sumar els 3 punts tot i la comoditat que convida a pensar el resultat. Igualment, s’ha mostrat satisfet de la resposta dels jugadors a les exigències del partit.

L’equip d’Alfredo Polo suma 21 punts, un més que l’Amposta CE Futsal i sis més que l’Alcanar. La bona notícia és que la diferència amb el quart classificat, el primer que es queda fora de la promoció d’ascens, és ja de set unitats.

LA POBLA CAU EN EL DUEL DIRECTE A LA SELVA

En el Grup 13, la Pobla de Montornès ha perdut en el duel directe davant el 2n classificat, l’Inter la Selva, per 5-3. Els poblencs s’han posat per davant amb la diana de d’Ayoub El Hajjioui en el minut 2, i en el 6 ja perdien 2-1. Un intercanvi de cops, amb els gols de Fouad Koujili i Gabriel Vaquero, ha establert el 3-3 a l’inici del segon temps, i poc després els locals han anotat els dos gols decisius.

La Pobla segueix 6a amb 21 punts, i es distancia a 4 punts de la 3a posició. Quan es reprengui la lliga a principis de febrer haurà de rebre el Catllar Atlètic ‘B’, que arribarà a la cita després de perdre contra el CFS Montblanc per 3-6. Mentre que l’altre representant de la subcomarca, el Roda de Berà – Platense ‘B’ va caure a la pista del CFS Vendrell per 7-5.

EL SEGON EQUIP FEMENÍ DEL CATLLAR JA CONEIX LA DERROTA

S’ha acabat la màgia de tant utilitzar-la. El segon equip femení del CFS El Catllar Atlètic ha encaixat la primera derrota de la temporada a la pista del Castellvell del Camp amb un resultat de 3-2.

Després de posar-se per davant gràcies a Ona Ginè, les locals han remuntat el marcador. Júlia Moreno ha descomptat, però ja era massa tard. Així, les catllarenques es queden 2es amb 21 punts, a tres del Capçanes, que compta amb un partit més.