09 d'abril del 2024
El Catllar Atlètic, sense opcions davant l’Almacelles (1-4)
Les jugadores de César Silva i Eduard Cascales cauen davant el líder i gran favorit per pujar de categoria
El CFS El Catllar Atlètic no ha tingut cap opció davant el líder i màxim favorit per l’ascens al Grup 3 de la Primera Catalana femenina, l’Almacelles, en el partit corresponent a la J18.

Tot i competir bé en diferents fases del partit, els gols de Glòria Pelegrí (4’), Alba Pallarès (7’) i Judit Abella (11’), en pròpia porteria, encaixats en els primers minuts, han sigut una llossa massa gran per a les locals. Ja en el tram final, Pelegrí (37’) ha fet el 0-4, i Ester Gamarra (38’) ha tancat el partit amb l’únic gol de les del Baix Gaià.

L’equip de César Silva i Eduard Cascales continua quart classificat amb 25 punts. En la següent jornada, que es disputarà en dues setmanes, visitaran la pista del segon classificat, l’Amposta FS (15.30h), que va ser el seu botxí en les semifinals de la Copa Tarragona a mitjan gener.