10 de maig del 2024
El Catllar Atlètic arrodoneix el curs amb una darrera victòria davant el Platense Calafell – Cunit ‘B’ (3-7)
Els d’Alfredo Polo, ja amb la corona de campions, han vençut el tercer classificat, que es queda a les portes de la promoció
El CFS El Catllar Atlètic ha dit adéu a la temporada amb la victòria d’aquest divendres a la nit a la pista del Platense Calafell – Cunit ‘B’ en el partit avançat de la vint-i-dosena i última jornada al Grup 11 de la Segona Territorial.

Els del Baix Gaià s’han imposat al tercer classificat amb un resultat de 3-7, amb el qual han acabat de festejar el títol i l’ascens assolits el passat cap de setmana. El tècnic, Alfredo Polo, ha destacat “el treball en equip” per obtenir un resultat, que constata que són justos campions.

Els catllarencs s’han avançat aviat amb el gol de Joan Solé (4’), i han vist com els locals han empatat per mitjà d’Hicham Khouyi (9’). La rèplica d’Ayoub El Hajjioui (12’) ha arribat en tres minuts. Ja en el segon acte, Àlex Castro (21’) i Solé (29’) han ampliat distàncies.

A partir d’aquí, i ja en els darrers cinc minuts, s’ha produït un intercanvi de cops en què Daniel Caballero (39’) i El Hajjioui (39’) han permès als verds mantenir la iniciativa en el marcador. Finalment, Albert Mateu (39’) ha posat la rúbrica al partit i a la temporada.

El Catllar Atlètic acaba la lliga com a líder i campió del Grup 11 de la Segona Catalana masculina amb 45 punts. El balanç és de 15 victòries i 3 derrotes, amb 108 gols a favor i 44 en contra.