07 de febrer del 2024
El Cadet femení del CE Altafulla cau en el duel directe pel títol davant el Montblanc (4-0)
L’Infantil ha deixat escapar l’oportunitat de retrobar-se amb la victòria contra l’Espluga de Francolí (1-2)
El Cadet femení de Futbol 7 del CE Altafulla ha perdut bona part de les seves opcions de ser campió del Grup 10 amb la derrota davant el CF Montblanc per 4-0 en el duel entre el segon i el primer classificat, respectivament.

Després de l’empat en la primera volta al Joan Pijuan, s’esperava que el segon cara a cara entre tots dos conjunts fos igual de disputat. Malauradament, no ha sigut així, i les abelletes han cedit amb estrèpit. Han rebut un gol matiner en el minut 5, si bé el moment clau ha sigut entre el 40’ i el 44’ en què han encaixat el segon i el tercer gol.

L’equip de Nerea Recasens i Chus Martín acaba la jornada segon amb 32 punts, a sis ja del Montblanc. Després de l’aturada pel Carnaval, el diumenge 18 de febrer rebrà l’EF Sant Pere i Sant Pau.

L’INFANTIL CAU EN UN PARTIT CLAU

L’Infantil ha deixat escapar una bona oportunitat per retrobar-se amb la victòria al caure davant la UE L’Espluga de Francolí per 1-2 en el partit entre el penúltim i l’últim classificat.

Les visitants s’han situat amb un 0-2 en el minut 32. Deu minuts després, Iria Torres ha retallat distàncies, però el temps restant ha sigut insuficient per, com a mínim, sumar un punt. Amb tot, les mini abelletes sumen 10 punts, quatre més que el conjunt de la Conca de Barberà.

El diumenge 18 de febrer tenen un partit complicat al camp del cinquè classificat, el CD Vallmoll.