07 de febrer del 2024
El Cadet ‘A’ del CE Altafulla goleja a un Base Vilanova ‘D’ molt tou (0-15)
El Juvenil perd cruelment en els últims minuts davant el Nàstic ‘D’, i l’Infantil ‘A’ aguanta durant el primer temps davant el Torreforta
El Cadet ‘A’ del CE Altafulla continua líder del Grup 17 de Segona Divisió. Després que el Comitè de Competició li donés els 3 punts corresponents al partit que van perdre davant l’Atlètic Bellvei per alineació indeguda del conjunt del Baix Penedès, els altafullencs han golejat el Base Vilanova ‘D’ amb un 0-15 per mantenir el lideratge.

Marc González ha destacat amb cinc gols, dos més que Samir El Bouziani i Biel Ferré. Vicente Sánchez ha anotat una dobleta, i Marcel Asencio i Víctor Navarro un cadascun. Els de Mohamed Amhadar i Andrés Michel Tea superen al Sant Pau per 2 punts.

Menys sort ha tingut el Cadet ‘B’, que ha perdut davant el tercer classificat, el Turó Mont-roig CF, per 0-4, trencant la ratxa de dos empats seguits. Els d’Erik Navarro i Sergi Barceló es queden en la dotzena plaça amb 11 punts.

EL JUVENIL CAU EN ELS ÚLTIMS MINUTS

El Juvenil ha perdut davant el Nàstic ‘D’ en un partit ple d’alternatives en què s’han posat dues vegades per davant amb els gols d’Aran Garcia i Álvaro Gallego. Amb el 2-1, Eduard Bou s’ha marcat un gol en pròpia porteria, que ha suposat l’empat, i en el tram final, els grana han aprofitat un penal per culminar la remuntada amb el 2-3.

El tècnic, Luis Rosado, lamenta les ocasions errades per sentenciar el partit, i assegura que han de millorar en el joc col·lectiu.
20240207_ROSADO_Derrota

L’equip de Rosado i Manuel Sambonete és sisè classificat amb 18 punts, els mateixos que tenen el cinquè i el quart. Ara estarà dues setmanes sense jugar, primer pel Carnaval i després perquè descansa.

L’INFANTIL DE PRIMERA AGUANTA MITJA PART

L’Infantil ‘A’ de Primera Divisió ha caigut golejat davant el tercer classificat, el CDC Torreforta, per 2-6. Després d’encaixar un 0-2, ha arribat al descans un gol per sota gràcies a Jon Garcia. En el segon temps, però, ha encaixat quatre gols més, que han donat el triomf als visitants. Álvaro Hernández ha fet el segon dels groc-i-negre en el darrer minut. Es mantenen, doncs, tretzens amb 8 punts.

Per la seva part, l’Infantil ‘B’ ha empatat a dos al camp de l’EFB Calafell ‘E’ en un duel entre el penúltim i el darrer classificat. S’ha posat per davant amb un gol en pròpia porteria d’Adrián Da Silva, i després que els locals hagin remuntat, Joan David Eugenio ha fet el 2-2 definitiu en l’últim minut.