08 d'abril del 2019
El Cadet A cau per sorpresa contra el Santes Creus però manté la segona posició (2-0)
L’Infantil de Primera Divisió perd contra el Sant Pau Apòstol i segueix a set punts del Base Pallaresos
El cap de setmana de l’Escola de Futbol del CE Altafulla ens ha deixat una sorpresa majúscula en forma de derrota. El protagonista inesperat ha estat el Cadet A, que ha perdut 2 a 0 al camp d’un Santes Creus que és el cuer de la categoria i que només registrava 6 punts.

Els gols d’Alejandro Fernández i Guillem Vera en el minut 13 i 34, respectivament, han servit l’equip local per deixar els 3 punts al Camp de Futbol Municipal de la Reddis. Afortunadament, la Floresta també ha perdut contra la Canonja (1-3) i els groc-i-negre mantenen la segona posició.
L’EFB Calafell no ha jugat, perquè ha ajornat el partit contra el Nàstic de Tarragona i segueix a tres punts, però amb dos partits menys. En els pròxims dos partits, l’Altafulla posarà a prova el seu favoritisme contra el líder, el Sant Pere i Sant Pau, i la Canonja.

Per la seva part, l’Infantil A de Primera Divisió ha perdut 0 a 3 contra l’Escola Sant Pau Apòstol. Els tarragonins han marxat al descans amb dos gols d’avantatge gràcies a l’encert d’Esteban Villares i Álex Aguilar, i en el segon temps han sentenciat amb la diana de Teo Freixas.

L’equip de Dani García segueix 14è amb 15 punts, a set del Base Pallaresos, que també ha perdut. El marge per neutralitzar-lo es va fent cada vegada més petit, perquè queden sis jornades de lliga.