Esports
Foto: Altafulla Ràdio (Arxiu)
07 de novembre del 2023
El 13è Cros del Roquissar d’Altafulla, el diumenge 19 de novembre
Serà la segona prova de la Lliga Comarcal de Cros en què s’espera la participació de més de 600 infants i joves del poble i dels clubs del Tarragonès
Altafulla acollirà el diumenge 19 de novembre la segona prova de la Lliga Comarcal de Cros del Consell Esportiu del Tarragonès (CET) en el marc del 13è Cros del Roquissar. L’organització anirà, una vegada més, a càrrec de l’AFA El Roquissar i els Atletes d’Altafulla amb el suport de l’Ajuntament d’Altafulla.

Com és habitual cada any, s’espera la participació de més de 600 infants i joves de la vila i dels clubs del Tarragonès. Els participants comprenen les categories des de Cadet fins a Mini, i l’ordre de les curses serà de major a menor edat. La jornada començarà a les 10.30h, i està previst que finalitzi a les 13.30h.

Una de les responsables dels Atletes d’Altafulla, Elena Rodríguez, ha destacat que es tracta d’una jornada esportiva i familiar molt especial en què es fomenta l’esport, concretament l’atletisme. Igualment, ha explicat que en els darrers dies han fet un reconeixement del recorregut amb els alumnes perquè s’animin a participar-hi.

Els alumnes de les escoles El Roquissar i La Portalada d’Altafulla tenen temps d’inscriure’s fins al 10 de novembre a través dels mateixos centres. Els nens i joves que siguin de fora i estiguin interessats a participar, i també les persones que vulguin contribuir-hi com a voluntaris, han d’escriure un correu a l’adreça atletesaltafulla@gmail.com.
Elena Rodríguez, responsable dels Atletes d'Altafulla
Elena Rodríguez, responsable dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla