Esports
Foto: CET
05 de desembre del 2023
Dues victòries de la base dels Atletes d’Altafulla al Cros Solidari del Col·legi Sant Pau Apòstol
Els esportistes de casa nostra preparen la següent prova a Vila-seca, en què es disputarà el Campionat de Catalunya de Cros Curt
La Lliga Comarcal de Cros del Consell Esportiu del Tarragonès (CET) ha fet aturada aquest diumenge de nou a Tarragona després de les dues proves seguides al Baix Gaià, a Altafulla i el Catllar. En aquesta ocasió, doncs, la quarta prova ha tingut lloc en el marc del 27è Cros Solidari del Col·legi Sant Pau Apòstol en què la base dels Atletes d’Altafulla hi ha estat present.

La responsable dels Atletes d’Altafulla, Elena Rodríguez, ha fet un balanç positiu de l’actuació, i ha dit que ha sigut un bon test abans d’afrontar la següent prova, el 40è Cros de Vila-seca en què paral·lelament se celebrarà el Campionat de Catalunya de Cros Curt.

Els esportistes de casa nostra han aconseguit dues victòries. Emma Vendrell ha sumat el quart triomf seguit en la categoria Infantil femení, completant el recorregut d’1 km i 650 metres en 7 minuts i cinc segons. La distància amb la segona classificada, Lara Garcia (CA Tarragona), ha estat de 34 segons.

I en la categoria Cadet, Miguel Serra s’ha imposat en la prova masculina en un circuit de 2km. En el seu cas, ha fet un temps de 6 minuts i 53 segons, i ha superat el segon, Miquel Vallverdú (CA Tarragona), per 43 segons. Mentre que en la prova femenina, Mar Vendrell ha fet quarta amb un registre de 7:47, i Anna Fortuny ha acabat cinquena amb una marca de 8:26.

Com dèiem, la base dels Atletes d’Altafulla afronta aquest diumenge el 40è Cros de Vila-seca i el Campionat de Catalunya de Cros Curt. Rodríguez assegura que la preparació és igual que la dels crosos normals, si bé l’exigència serà totalment diferent pel nivell dels atletes que hi participen.
Elena Rodríguez, responsable dels Atletes d'Altafulla
Elena Rodríguez, responsable dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla