Esports
Foto: Penya Ciclista Altafulla
31 d'octubre del 2023
Diversió, complicitat i quilòmetres en la Trobada de Penyes Ciclistes del Baix Gaià organitzada a Altafulla
La Penya Ciclista Altafulla ha organitzat l’edició d’enguany, que ha constat d’una sortida de dues hores i un esmorzar de germanor al Roquissar
La Penya Ciclista Altafulla ha estat l’amfitriona de la Trobada de Penyes Ciclistes del Baix Gaià celebrada aquest diumenge 29 d’octubre. La cita ha comptat amb un total de 100 ciclistes entre els de l’entitat local, i els de les altres tres que hi han participat: la Unió Ciclista Torredembarra, el Club Ciclista Vespella de Gaià i el Club Ciclista Tarragona.

La jornada ha començat a les 9h amb les sortides per carretera i muntanya. En tots dos casos, el recorregut ha sigut amè i poc exigent, ja que el més important era sortir en grup i interactuar amb els ciclistes dels altres clubs. I a les 11h ha tingut lloc l’esmorzar de germanor al gimnàs de l’Escola El Roquissar d’Altafulla.

La Penya Ciclista Altafulla ara passa el relleu al Club Ciclista Vespella de Gaià, que serà l’encarregat d’organitzar la trobada l’any vinent. A través de les xarxes socials ja ha fet constar que els altafullencs “han deixat el llistó ben alt”.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla