Esports
Foto: Altafulla Ràdio (Arxiu)
16 d'abril del 2024
Continuen obertes les inscripcions per a la Cursa 1 de Maig dels Atletes d’Altafulla
L’esdeveniment estrena enguany nou recorregut al barri marítim, tant pel que fa a les curses infantils com per a la prova d’adults
La Cursa 1 de Maig dels Atletes d’Altafulla se celebrarà d’aquí a dues setmanes, i les inscripcions per participar-hi continuen obertes. Cal recordar, que els alumnes de les escoles del municipi han d’adreçar-se als seus centres per formalitzar el registre en les curses infantils, o el mateix dia de l’esdeveniment, fins a les 9.15h.

Pel que fa als adults, han de formalitzar la inscripció a través del web d’Athletic Events (https://www.athleticevents.net/cursa/15a-cursa-cursa-1r-maig-altafulla-2024-441). El cost és de 12 euros fins al dimarts 23 d’abril. Del 24 al 29 d’abril el preu serà de 15 euros, mentre que el mateix dia de l’esdeveniment serà de 20 euros.

La prova dels adults manté la distància de 5 km i està limitada a 250 corredors i corredores (actualment hi ha ja una norantena). Igual que les curses infantils, es durà a terme en un nou recorregut al barri marítim. Les obres que es duen a terme al carrer de Dalt, que és part del traçat original, han obligat als Atletes d’Altafulla a trobar una alternativa, i han apostat per traslladar-lo a Baix a Mar, com ha explicat el president Guillermo Alonso.

Entre les proves infantils i la dels adults, es durà a terme la Cursa corre amb un amic per a nens i nenes amb discapacitat. Els participants poden completar el recorregut sols o acompanyats d’un amic o amiga. El 2016 va rebre un dels Premis Arviga Fvscvs del Consell Esportiu del Tarragonès (CET), reconeixent el seu vessant inclusiu, solidari, esportiu i d’amistat.

Durant tota la jornada, que començarà a les 9.30h i s'allargarà entre les 12.30h i les 13h, comptant amb l'entrega de premis, hi haurà una zona d'inflables perquè la canalla gaudeixi abans o després de córrer en les seves respectives proves.
Guillermo Alonso, president dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla