Esports
Foto: CB Altafulla - BBG
01 de desembre del 2023
CB Altafulla - BBG – Reus Deportiu ‘B’: revalida en l’inici de la segona volta
Les altafullenques reben a un dels dos únics equips que les han guanyat enguany, en el primer acte de la presentació oficial de l’entitat
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) inicia aquest diumenge, a les 10.15h i com a local, la segona volta de la primera fase de la Segona Territorial femenina davant el Reus Deportiu ‘B’.

Les altafullenques reben a un dels dos únics equips que han aconseguit derrotar-les, malgrat que ara mateix la classificació els separi per cinc posicions i quatre punts. El vestidor recorda bé aquell partit, com ha reconegut la jugadora Eloisa Ruiz, i arriba plenament motivat.

L’equip de David Ruiz ha progressat molt d’ençà d’aquella primera jornada. Afronta la cita amb la confiança que li dona ser segon i haver guanyat els tres últims compromisos, sobretot el darrer, el duel directe contra el CB Motnblanc (65-47). A més, espera comptar amb el suport de l’afició i del club, ja que és l’acte previ a la presentació.

Per la seva part, les de la capital del Baix Camp són sisenes amb 12 punts. Ara bé, cal tenir en compte que en les tres últimes setmanes només han disputat un partit, el de la derrota de fa 15 dies contra el Montblanc. Per tant, tenen dos partits menys respecte a les altafullenques.
Eloisa Ruiz, jugadora del CB Altafulla - BBG
Eloisa Ruiz, jugadora del CB Altafulla - BBG
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla