Esports
Foto: Altafulla Ràdio
10 de novembre del 2023
CB Altafulla – BBG – AB Cunit: reaccionar i refer-se davant l’únic invicte del grup
Els altafullencs es posen a prova després de sumar la primera derrota del curs contra un rival que busca retallar distàncies a la taula
El primer equip del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) afronta aquest diumenge, a partir de les 13h, un duel capital en la lluita pel lideratge del Grup 3 de la Segona Territorial i per entrar en la fase d’ascens. Els altafullencs reben a l’AB Cunit, únic equip invicte, i un rival directe en aquests objectius.

L’equip de Dani Ponce, a més, es posa a prova després d’haver perdut el primer partit de la temporada davant el CB Bellvei ‘B’ (57-61). La reacció que mostri, i conseqüentment, el resultat que obtingui, serà clau per mantenir la bona sintonia amb la qual ha començat el curs.

El jugador de l’Altafulla, Ernest Montané, ha dit en declaracions al BG Esports, que durant la setmana han treballat aquelles coses que els van sortir malament en el darrer compris. També ha apuntat quin plantejament pretenen fer, conscients de la dificultat de la cita.

Els del Baix Gaià tenen tres punts d’avantatge respecte al Cunit, si bé aquest ha jugat dos partits menys, un total de quatre. I com dèiem, els ha guanyat tots, l’últim davant el CB L’Aldea (50-60). També és cert que encara no s’ha enfrontat a cap dels tres equips que té per davant, tot i que sí que va ser capaç de vèncer el filial del Bellvei.

EL TORREDEMBARRA DAVANT EL CUER

El Torredembarra BC té, a priori, un partit més fàcil davant el cuer, el CB Àguiles Sub25, aquest diumenge a les 16h. Segons en la classificació, els torrencs s’enfronten a un rival, que suma quatre derrotes en el mateix nombre de partits. Ara bé, el passat cap de setmana van patir per derrotar al penúltim, la Salle TGN (66-61), i estan advertits.

Ernest Montané, jugador del CB Altafulla - BBG
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla