Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
08 de novembre del 2023
Bon inici de la base dels Atletes d’Altafulla en la jornada inaugural de la Lliga Comarcal de Cros
Miguel Serra i Mar Vendrell han fet primer i tercera en la categoria Cadet, i Emma Vendrell s’ha imposat en Infantil
La Lliga Comarcal de Cros del Consell Esportiu del Tarragonès (CET) 2023 ja està en marxa, i la base dels Atletes d’Altafulla hi torna a ser partícip. Enguany, la nòmina de corredores i corredors ascendeix, de moment, a quatre, i tres d’ells han format part de la prova inaugural celebrada el diumenge 5 de novembre en el marc del 40è Cros Nàstic – Ciutat de Tarragona.

Dels tres representants de l’entitat, dos d’ells han quedat primers en les seves respectives categories, i l’altra ha fet tercera. Com ha dit una de les responsables dels Atletes d’Altafulla, Elena Rodríguez, començar la temporada amb bon peu és important per “agafar seguretat i consolidar el bon entrenament que estan fent”.

Miguel Serra ha estat el guanyador en Cadet masculí, completant el recorregut d’1,9 km en 6 minuts i 45 segons, 21 segons menys que el segon classificat, Marco Herrero (AAE Escola Valls).
En la mateixa categoria, però en la prova femenina, Mar Vendrell ha pujat al tercer esgraó del podi. El circuit ha estat el mateix, i en el seu cas ha fet una marca de 7 minuts i 44 segons, quedant-se a 11 segons de la segona classificada, Júlia Gómez (CA Tarragona), i a 20 segons de la guanyadora, Maria De la Cruz (Nàstic).

I en la categoria Infantil femení, Emma Vendrell s’ha imposat, també en el mateix recorregut, amb un temps de 7 minuts i 28 segons. La diferència amb la segona, Lara Garcia (CA Tarragona), i la tercera, Duïna Borreda (CA Tarragona), ha estat de 10 i 14 segons, respectivament.

El cros del Nàstic “ha estat la primera competició dels atletes d’ençà que han iniciat els entrenaments”, remarca Elena Rodríguez, qui també ha dit que la Lliga Comarcal de Cros els permet preparar-se bé per a les competicions de pista.

Com avançava Rodríguez, la base dels Atletes d’Altafulla participarà aquest cap de setmana en el 40è Cros de Cambrils – Trofeu Salceda i Castells. I el diumenge vinent, el 19 de novembre, reprendran la lliga escolar, i a més ho faran a casa en el Cros del Roquissar.
Elena Rodríguez, responsable dels Atletes d'Altafulla
Elena Rodríguez, responsable dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla