Esports
Foto: Atlètic Roda de Barà
01 de desembre del 2023
AT Roda de Berà – UD Torredembarra: batalla ardent pel lideratge
Els dos equips arriben empatats a 27 punts i disposats a donar un cop sobre la taula. La Riera té un duel directe de la zona baixa contra l’Alcover
La J12 del Grup 17 de Tercera Catalana ens regala un dels millors partits del cap de setmana al futbol català, i probablement el millor al Camp de Tarragona. L’Atlètic Roda de Berà i la UD Torredembarra es veuen les cares aquest dissabte, a les 18h en territori rodenc, en un derbi del Baix Gaià que mesura el primer i el segon classificat, tots dos empatats a 27 punts.

Seria absurd pronosticar un favorit malgrat que el Roda vingui de Segona i la Torre encadeni dos cursos acabant en el podi de la classificació. Evidentment, el resultat en cap cas serà transcendent, com assegura el tècnic local Albert Sentís, però sí que servirà perquè un dels dos, si s’escau, doni un cop sobre la taula ara que estem a punt d’arribar a l’equador del campionat.

Sentís augura “un partit intens, emocionant i d’alt nivell” pel moment de forma de tots dos equips i la qualitat dels seus futbolistes. Espera que el seu equip mantingui la línia dels últims compromisos, sobretot el darrer al camp del Vendrell (2-5).

Quant a la Torre, també ha demostrat que té la capacitat de refer-se de les poques ensopegades que té, i suma quatre triomfs d’ençà de l’última derrota. El passat cap de setmana va despatxar el Montblanc (4-2), tot i que el mal inici del partit en què va encaixar dos gols l’adverteix per estar concentrat des del primer moment.

El tècnic, Jordi Araus, assegura que els seus arriben plenament motivats, i apunta algunes de les claus que poden decidir el partit a favor seu.

DUEL DIRECTE PER A LA RIERA

El CF La Riera encadena tres derrotes seguides, i en totes ha plantat cara als seus adversaris, el Roda, la Torre i el Valls, si bé ha estat insuficient. El repte que té, doncs, és mantenir aquesta línia de competitivitat en el duel directe d’aquest diumenge, a casa, davant el CE Alcover (16h).

Els de l’Alt Camp travessen per una dinàmica idèntica a la dels locals amb un empat i tres derrotes seguides, les dues últimes molt doloroses contra l’Altafulla (6-2) i el Calafell (0-3). Si la Riera és capaç d’aprofitar els dubtes que té en defensa, tindrà molta feina avançada.
Albert Sentís, entrenador del Roda de Berà
Jordi Araus, entrenador del Torredembarra
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla