Esports
Foto: CM Altafulla
18 d'abril del 2024
Ares Comas es proclama campiona de la branca femenina en la modalitat de raceboard del Trofeu Primavera N2 del CV Blanes
La regatista del CM Altafulla acaba vuitena de la general, mentre que Pau Rolan fa quart i es queda a un pas del podi
La regatista del Club Marítim Altafulla, Ares Comas, s’ha proclamat campiona en la modalitat de raceboard del Trofeu Primavera N2 en la branca femenina, disputat entre el 13 i el 14 d’abril a Blanes (Girona). Ha sigut la millor de les tres fèmines que han pres part de la prova, que ha comptat amb un total de 14 esportistes si tenim en compte també els patinadors masculins.

En la classificació general, en què hi ha hagut regatistes de totes les categories, des de la base fins als veterans i màsters, Comas, que pertany a la categoria Sub20, ha acabat vuitena. Mentre que el seu company d’equip, Pau Rolan, que és juvenil, ha acabat quart classificat, a un pas de pujar al podi.

El director tècnic del CM Altafulla, Marc Collado, ha destacat l’actuació tant d’Ares com de Rolan en una entrevista concedida al BG Esports. Igualment, s’ha mostrat orgullós “perquè formen part del grup de regatistes, que fa anys que naveguen al club”.

Tots dos són formen part d’una generació posterior a la d’Àlex Martí, un dels regatistes en millor forma de la flota i que ha consolidat la seva participació en les millors competicions de la seva modalitat, l’IQFoil. “Tot forma part d’una roda, en què la majoria de patinadors després passen a ser entrenadors per instruir als que vénen per sota”, ha apuntat Collado.

L’altra representant del CM Altafulla en la prova organitzada pel Club Vela Blanes ha sigut Maria Teresa del Río, que ha fet cinquena classificada, d’un total de sis participants, en la modalitat de Techno Plus. Una altra de les components de la flota, que s’ha consolidat en les competicions oficials.
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla