21 de maig del 2019
Anna Ortiz cercarà el bitllet per disputar el Campionat d’Espanya el pròxim dissabte
L’altafullenca ha superat Marina Garcia i Ariana Va Bobyleva i es jugarà l’accés al torneig nacional davant Inés Costa en els vuitens de final del Campionat de Catalunya
La tenista altafullenca Anna Ortiz està a un pas de classificar-se per al Campionat d’Espanya Infantil. Per materialitzar aquest objectiu, però, haurà d’obtenir la classificació per disputar els quarts de final del Campionat de Catalunya en la jornada del pròxim dissabte.

Ortiz ha aconseguit l’accés als vuitens de final després de superar la gironina Ariana Va Bobyleva. Prèviament havia superat a Marina Garcia en la primera eliminatòria per 6-1 i 6-0.

La següent rival de la tenista del Club Tennis Tarragona, i per tant, l’últim obstacle per aconseguir un dels dos objectius que té en el Campionat de Catalunya, és Inés Costa, que ha arribat fins als vuitens de final després de superar a Janja Perovic i Laia Bernal.

Totes les tenistes que accedeixin a l’avant penúltima eliminatòria de la competició catalana disputaran el Campionat d’Espanya que tindrà lloc del 8 al 14 de juliol a Alacant.

Cal remarcar el bon moment de forma pel qual travessa Anna Ortiz, no només en les competicions de tenis, sinó també en les de pàdel. No en va, en les últimes setmanes ha aconseguit guanyar la segona i la tercera prova del Circuit de Pàdel de Menors, juntament amb Alexandra Torralba. A més, l’últim triomf al Maresme Pàdel Club de Barcelona els permetrà disputar el Tyc Premium 3 que tindrà lloc del 21 al 23 de juny a Càceres.