15 d'abril del 2024
Andrea Valverde guia el Creixell a una gran victòria davant el Mont-roig (5-1)
La Riera ensopega a domicili davant la Selva del Camp amb un empat que constata el seu moment d’irregularitat (1-1)
La UE Creixell ha celebrat una victòria quatre jornades després al vèncer l’Atlètic Mont-roig amb un resultat de 5-1 en el partit corresponent a la J23 de la Lliga Femení 7 TGN. L’heroïna en la tarda d’aquest diumenge ha sigut, sens dubte, Andrea Valverde, autora de quatre dels cinc gols de les del Baix Gaià.

El primer gol, però, l’ha anotat l’exjugadora del Bellvei, Vanessa Serrano (5’) en els primers minuts. Poc després, Valverde (12’) ha anotat el primer dels seus quatre gols, per fer el 0-2 amb el qual s’ha arribat al descans. A la represa, les visitants han descomptat per mitjà de Mireia González (43’).

La clau, però, ha sigut que Valverde ha tornat a marcar quatre minuts després per fer el tercer i desfer les esperances del rival. De les seves botes han arribat el quart (51’) i el cinquè (78’) gol. Ja en porta 12 aquest curs. El seu tècnic, Enric Carrera, realça el bon treball de l’equip en tots els aspectes.

El Creixell puja a la tretzena plaça amb 17 punts, i arriba motivat al derbi del diumenge vinent al camp de la Riera (19.30h) amb l’objectiu d’aprofitar els dubtes que té el conjunt rierenc després dels últims resultats.

LA RIERA ENSOPEGA AL CAMP DEL PENÚLTIM CLASSIFICAT

Les rierenques arribaran al derbi contra el Creixell després d’haver-se deixat dos punts aquest diumenge a domicili davant el FC La Selva del Camp, confirmant que travessa per un moment d’irregularitat, en part per les baixes que té últimament.

Les del Baix Gaià s’han avançat en el minut 2 amb el gol de la salomonenca Alba Mesas, i han encaixat l’empat de Maria Franquet en menys de 10 minuts. En els 70 restants, cap dels dos equips ha sigut capaç d’anotar un altre gol, i el resultat final ha sigut d’1-1.

Tot i l’empat, la Riera s’alça a la tercera plaça amb 55 punts gràcies a la derrota de l’Altafulla contra l’Alcover (1-6). D’aquesta manera arribarà al derbi del diumenge vinent en què intentarà retrobar-se amb la victòria d’una vegada per totes.