Notícies
06 de novembre del 2014
Els regidors d’Altafulla Jordi Molinera, Pere Gomés i Josep Maria Pérez es fotografien pel sí-sí el 9-N
L’alcalde, Fèlix Alonso, assegura que la seva formació vol ser “imparcial” i, malgrat no haver participat en l’acte, no descarta que els regidors d’AA votin a favor de la independència
Els regidors de l’Ajuntament d’Altafulla Jordi Molinera, Pere Gomés, i Josep Maria Pérez s’han reunit aquest dijous al matí a les portes de l’Ajuntament per expressar el seu suport al sí-sí aquest 9-N. Els tres edils s’han fotografiat en favor de la doble resposta afirmativa en el procés participatiu que es desenvoluparà a l’Institut el diumenge. També hi havia de ser present la regidora Eva Martínez, qui finalment no hi ha assistit.

Jordi Molinera s’ha mostrat convençut que Altafulla serà un dels municipis del Camp de Tarragona en què guanyi el sí-sí, com ja s’ha demostrat en d’altres ocasions al municipi. És el cas de la consulta per la independència de 2010, o de la consulta d’adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) de 2012. Més enllà de donar suport a la independència de Catalunya, ha cridat a votar la ciutadania, sigui quin sigui el seu sentit del vot.

Per la seva banda, Pere Gomés pensa que el procés es desenvoluparà amb normalitat. Afirma que “els catalans tornarem a ser un exemple de seny i tranquil·litat”, i al·lega que “no estem fent res que no permeti la legislació catalana i que, per tant, no hi ha res a prohibir”.

El regidor Josep Maria Pérez també s’ha mostrat convençut que “votarem passi el que passi”. Considera que “Madrid ha abusat massa i que té una bena als ulls que no li deixa veure la realitat, que no és altra que el poble vol decidir”.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, no hi ha estat present en la trobada d’aquest matí. Ha explicat que la seva formació vol ser “imparcial” i, malgrat no haver participat en l’acte, no descarta que els regidors d’AA votin a favor de la independència. Ha insistit, però, que “no és moment de fer campanya electoral”, ja que “el que interessa és mostrar una imatge molt potent de cara a l’Estat espanyol i a Europa des d’una Catalunya que sigui un sol poble”.

Escolta les declaracions dels regidors Jordi Molinera, Pere Gomés, i Josep Maria Pérez.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla