Notícies
08 d'abril del 2015
S'inicia el procés d'exposició pública del cens i de rectificació de dades per a les eleccions del 24 de maig
3.571 altafullencs i altafullenques seran cridats a les urnes
El procés d’exposició pública del cens en període electoral i de rectificació de les dades per a les eleccions municipals que tindran lloc el proper 24 de maig s’ha posat en marxa.

Fins el 13 d’abril els ajuntaments estan obligats a mantenir un servei de consulta de les llistes electorals vigents dels seus municipis. La consulta es pot fer per mitjans informàtics, amb la identificació prèvia de la persona interessada o mitjançant l’exposició al públic de les llistes electorals, si no es compta amb mitjans informàtics suficients.
L’Oficina del Cens Electoral també disposa d’un servei de consulta de les dades per internet (amb certificat electrònic), així com d’un telèfon d’informació (901 101 900).

A Altafulla, 3.571 persones seran cridades a les urnes el proper 24 de maig. Els comicis disposaran al municipi de sis taules electorals, dues de les quals s’instal·laran al Casal La Violeta (Taula A: 436 / Taula B: 448), dues més a la llar d’infants Hort de Pau (Taula A: 462 / Taula B: 466), i les dues restants a l’escola La Portalada (Taula A: 917 / Taula B: 842).

Durant aquest període, es poden presentar les reclamacions, davant de les delegacions provincials de l’Oficina del Cens Electoral o dels ajuntaments, per modificar les dades i sobre inclusió o exclusió del cens. També durant el mateix termini, els representants de les candidatures poden impugnar el cens de les circumscripcions que en els sis mesos anteriors hagin registrat un increment de residents significatiu i no justificat.

L’Oficina del Cens Electoral farà públiques les rectificacions i notificarà als reclamants i als ajuntaments la resolució de les peticions el 17 d’abril.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat