Foto: Ajuntament de Torredembarra
09 de març del 2020
Torredembarra es prepara per la nova edició de Mostra “Ranxets, la cuina a Torredembarra”
Set restaurants del municipi participaran en la jornada del pròxim 22 de març
Arriba una nova edició de la mostra “Ranxets, la cuina a Torredembarra” el pròxim 22 de març a Baix a Mar. Una mostra on s’aposta per la cuina local i es fomenta la participació de set restaurants torrencs. Josep Maria Guasch, regidor de comerç, ha explicat en declaracions a Ona la Torre, que la gastronomia “té un pes molt important i per tant, s’ha de potenciar”.
Els assistents podran gaudir de la degustació de tapa i beguda per 3 euros fins que s’exhaureixin existències. Durant la jornada, com també s’ha fet en edicions anteriors, alguns restaurants cuinaran els seus plats in situ, a l’envelat de Cal Bofill. Els cuiners Àlex Segú i Eloi Figuerola es sumaran al ‘showcooking’ fent una demostració de com es cuina el bull a l’all i pebre a les 12 hores del migdia. Per la canalla hi haurà un taller de cuina, inflable infantil i havaneres a càrrec de Cavall Bernat a les 13 hores.
Altres plats que es degustaran durant la jornada són arròs amb bacallà, sardines a forn, sípia amb mandonguilles, fideuejat, arròs amb galeres i pop roquer de Torredembarra amb patates i romesco que cuinaran els set restaurants torrencs participants d’aquesta edició.
Josep Maria Guasch, regidor de Comerç