Notícies
Foto: Infocamp
03 de març del 2020
Una quinzena de persones participen en la Jornada de Voluntariat del Gepec a la Finca de Canyadell
El grup naturalista organitza una jornada de portes obertes el pròxim divendres 13 de març per augmentar el nombre de voluntaris
Un total de quinze persones han participat en la jornada de voluntariat forestal a la Finca Canyadell d’Altafulla. L’activitat s’ha dut a terme aquest dissabte 29 de febrer gràcies a la col·laboració entre el Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans-Ecologistes de Catalunya (Gepec) i el Grup d’Amics de Toni Anchón (GATA). Ramón Ferré, coordinador del grup Gepec, ha destacat l’alta participació dels veïns i veïnes altafullenques.

Els treballs que s’han desenvolupat al llarg de la jornada han estat principalment de reforestació del sotabosc de la zona amb plantes i arbustos del bosc mediterrani coster, per preservar la conservació de la vegetació pròpia del territori i fomentar el seu creixement.

La pròxima activitat que organitza el Gepec al municipi serà la jornada de portes obertes al Canyadell, el pròxim 13 de març a partir de les 17.00 h. Els assistents tindran l’oportunitat de visitar la finca de l’associació i assistir a una xerrada informativa que, segons ha explicat Ferré, servirà per donar a conèixer la gestió de l’entitat i del terreny, i augmentar el nombre de voluntaris.

Els treballs que es duen a terme a les campanyes que s’organitzen són aptes per qualsevol persona, i el que es proposa el Gepec és trobar gent “que tingui interès a conservar la natura”.

Totes aquelles persones interessades a ser voluntàries poden inscriure’s a través de la pàgina web www.gepec.cat o trucant al telèfon 977 33 11 42.
Ramon Ferré, coordinador del GEPEC
Ramon Ferré, coordinador del GEPEC
Ramon Ferré, coordinador del GEPEC
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla