Notícies
Foto: Institut Altafulla
03 de març del 2020
Els alumnes de 4t d’ESO no comptaran amb el professorat de l’Institut per al viatge a Roma
El centre ha proposat un altre destí tot i que també es contempla que les famílies acompanyin a l’alumnat a la ciutat italiana
L’Institut d’Altafulla no compta amb professors disposats a acompanyar als alumnes de 4t d’ESO al viatge de fi d’etapa a Roma. Tenint en compte l’augment dels casos d’afectats a Itàlia i a la ciutat de Roma, pel virus Covid-19, Jose Ramón Garcia, director de l’institut, ha declarat que “és una irresponsabilitat dur a terme el viatge”.

Davant aquesta situació el centre remarca que les famílies són les úniques que a nivell particular poden renunciar al viatge, que el centre no disposa de professors acompanyants i que la millor opció seria realitzar un viatge alternatiu. El director també ha deixat ben clar que no pot obligar al seu professorat a fer el viatge.

L’institut ha proposat realitzar una sortida per Espanya amb un preu similar al previst per Roma. Les famílies podran renunciar voluntàriament al viatge amb unes despeses d’anul·lació de 261 euros fins aquest dimarts.

Un cop superat el termini es decidirà si s’organitza un viatge diferent o es continua amb la voluntat d’anar a Itàlia. Si el viatge continua en peu, seran les famílies les que hagin d’exercir d’acompanyants de l’alumnat sempre que siguin socis de l’AMPA. En aquest cas, es facilitarà un espai perquè les famílies que vulguin continuar amb el viatge a Roma puguin coordinar-se amb l’agència de viatges, acordar les persones acompanyants i ultimar els detalls. Garcia assegura que estan intentant “resoldre el problema de la millor manera possible”.

Aquesta tarda es realitzarà una reunió amb l’agència i amb els pares i mares de l’alumnat per prendre una decisió. Des de l’institut lamenten no poder realitzar amb normalitat aquest viatge, que fins ara s’havia efectuat sense cap inconvenient.

Altres instituts de la zona com els dos de Torredembarra ja han cancel·lat els viatges que tenien previstos a Itàlia i han proposat noves destinacions.
José Ramón García, director de l'Institut
José Ramón García, director de l'Institut
José Ramón García, director de l'Institut
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla