Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
03 de març del 2020
L’Ateneu de Dones enceta el programa commemoratiu del Dia Internacional de les Dones amb les visites al Castell
La programació continuarà el dijous 5 de març amb la sessió de contes per adults ‘Històries Uterines’ al Museu Etnogràfic a partir de les 19 h
El programa commemoratiu del Dia Internacional de les Dones ha arrancat aquest dimarts 3 de març amb les dues visites al Castell dels Montserrat que ha realitzat l’Ateneu de Dones d’Altafulla, la primera ha tingut lloc a les 12.00 h i la segona a les 12.30 h. Aquesta és la primera de les moltes propostes que ha configurat l’Ajuntament d’Altafulla amb la col·laboració de diverses entitats.

Engràcia Carmona, presidenta de l’Ateneu de Dones, ha explicat que l’entitat tenia la voluntat d’estar més present en la programació d’enguany fent “altres coses que facin sortir a la gent per fer-nos més visibles”. Tanmateix, ha destacat l’èxit de la proposta de visitar el Castell, en la qual han participat una quarantena de persones.

Carmona també ha remarcat la importància que els homes siguin partícips de les activitats del programa per commemorar el Dia Internacional de les Dones perquè és una eina de conscienciació.

La programació continuarà el dijous 5 de març, a les 19.00 h, al Museu Etnogràfic amb la sessió de contes per adults ‘Històries Uterines’, que està dedicada especialment a la dona i les seves legítimes reivindicacions.

L’endemà, dia 6, serà el torn de la projecció del documental ‘Jericó, el infinito vuelo de los días’, de la directora Catalina Mesa, de la mà del Cineclub Altafulla Link.
Engràcia Carmona, presidenta de l'Ateneu de Dones
Engràcia Carmona, presidenta de l'Ateneu de Dones
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla