Notícies
02 d'abril del 2015
El ‘Pleamar Vintage Market’ farà parada aquest dissabte al Parc de Voramar d’Altafulla
Al llarg de tota la jornada, els visitants podran gaudir d’un mercat de segona mà, ‘food trucks’, i música en directe
L’Associació Cultural Pleamar i la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla ja compten les hores per a la celebració del que ha d’esdevenir la primera cita d’aquestes característiques de la Costa Daurada. L’han batejat com a ‘Pleamar Vintage Market’. Una iniciativa que, segons els organitzadors, neix de la influència de mostres d’aquest tipus que es realitzen en entorns urbans, i que volen traslladar a un municipi tranquil, de turisme familiar. Un dels responsables, Nico Leo, l’ha definit com un “festival-mercat amb espai gastronòmic”. Combinarà un mercat de segona mà, amb música en directe, i menjar.

El Parc de Voramar acollirà aquest dissabte una trentena de parades de roba de segona mà, de mobles vintage, de vinils, de llibres, d’antiquaris, de bicicletes restaurades, i alguna més de joguines, còmics, o d’artesania, sempre enfocada al reciclatge.

Aquest mercat de segona mà anirà acompanyat de ‘food trucks’, i de música en directe. A les 12 del migdia hi ha prevista una classe oberta de Lindy Pop, a càrrec de TGN Swing; a la 1, una actuació de Hot Potatoes Quartet, de la mà d’Altafujazz; a les 5 de la tarda, del punxadiscos Dj Wolfmax Machete; i a dos quarts de 7 de la tarda, d’Islandia Nunca Quema.
Nicolás Leo, coorganitzador de la iniciativa
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat