Notícies
Foto: David Garcia
28 de febrer del 2020
El MNAT ofereix una nova jornada de portes obertes a la Vil·la romana dels Munts
La ciutadania podrà visitar el conjunt arqueològic aquest diumenge 1 de març, de 10h a 14h
La Vil·la romana dels Munts d’Altafulla torna a obrir les seves portes aquest cap de setmana. Coincidint amb el primer diumenge de mes, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) ofereix una visita gratuïta en la que es considera una de les vil·les aristocràtiques del segle II dC més ben conservades de la Hispània.

Els assistents coneixeran de primera mà els aspectes més interessants i curiosos de la que va ser la residència del duumvir Caius Valerius Avitus, com ara les estances, el seu funcionament, les tasques que s’hi feien i com era la vida en aquest entorn privilegiat. La jornada de portes obertes tindrà lloc de 10 del matí a 2 del migdia.

A principis d’aquest mes de febrer, el MNAT i l’Ajuntament d’Altafulla es van reunir per posar damunt la taula accions conjuntes de promoció i difusió del conjunt arqueològic. Diversificar l’oferta d’activitats i aprofundir en el conjunt patrimonial són dos dels objectius que van establir ambdues administracions de cara a la nova temporada.

La trobada també va servir per presentar el programa d’activitats que, més enllà d’aquestes jornades de portes obertes de cada primer diumenge de mes, també preveu visites gratuïtes pel Dimarts de Pasqua i per Sant Jordi; així com també l’itinerari ‘La vida de les elits vora Tàrraco’, el segon diumenge de mes; els tallers familiars ‘Caius i Faustina us conviden a la seva vil·la’ –el proper previst pel 8 de març-, i ‘Us portem a l’hortus’ –programat pel 5 d’abril; o les visites guiades per a grups.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla