Notícies
Foto: Viu a Fons
27 de febrer del 2020
La I Jornada Nacional d’Ecografia, Fertilitat i Histeroscòpia de la cavitat uterina reunirà 200 professionals a Tarragona
La trobada va a càrrec del Centre de Reproducció Assistida de Tarragona Embriogyn, del qual la veïna d’Altafulla Imma Saumell n’és la directora
La veïna d’Altafulla Imma Saumell oferirà aquest divendres al recinte del Palau Firal de Congressos de Tarragona la I Jornada Nacional d’Ecografia, Fertilitat i Histeroscòpia de la cavitat uterina. Un esdeveniment mèdic i científic que és pioner en el seu format i que espera la participació de més de 200 metges especialistes per poder seguir cirurgies en directe i presentar les principals novetats del sector. Ella és la directora del Centre de Reproducció Assistida de Tarragona Embriogyn, que des de l’any 2015 compta amb una Unitat d’Histeroscòpia Diagnòstica i Quirúrgica d’alt nivell.

Per Imma Saumell, la peculiaritat d’aquest tipus d’histeroscòpia -única en el seu format-, el fet de presentar en un mateix congrés tres especialitats ginecològiques –reproducció, ecografia, i cirurgia de la cavitat uterina-, i la possibilitat de presenciar una cirurgia en directe, fan de la jornada una cita “molt interessant” pels professionals del sector.

Els beneficis d’aquests tractaments de la cavitat uterina són molts. L’especialista altafullenca n’ha destacat, principalment, aquells que fan referència a la pacient, tant a nivell físic, com emocional i econòmic; així com aquells que giren entorn de la millora dels resultats reproductius.

La jornada s’iniciarà a les 9 del matí de la mà del Doctor Sergio Haimovich, reconegut mundialment i responsable d’aquesta Unitat d’Histeroscòpia Diagnòstica i Quirúrgica d’alt nivell del centre Embriogyn. Fins les 7 de la tarda, també hi prendran part representants del Centro Gutenberg Málaga, de l’Hospital Universitari Dexeus, del Centro de Fertilidad Juana Crespo, de l’Hospital del Mar, de l’Hospital Clínic de Barcelona, de l’IVI Valencia, del Complejo Hospitalario Universitario de Huelva, de l’Hospital Universitari Mutua Terrassa, i de la Fundació Puigverd.
Imma Saumell, directora del Centre de Reproducció Assistida de Tarragona Embriogyn
Imma Saumell, directora del Centre de Reproducció Assistida de Tarragona Embriogyn
Imma Saumell, directora del Centre de Reproducció Assistida de Tarragona Embriogyn
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla